Forum KMC Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Kącik kulinarny Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Kleju
"Jest Go Wielu"




Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 3015 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Suchań, Polska

PostWysłany: Śro 5:53, 28 Cze 2006 Powrót do góry

Nie tutaj.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ogor
Hardcore Playa
Hardcore Playa



Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 8:04, 28 Cze 2006 Powrót do góry

no fakt, te tosty to zajebista sprawa. Chleb do tostów, ser żółty, jakaś wędlina i żyć nie umierać Smile Problem, ze żeby sie najeść to trzeba z 15 takich zjeść


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Tori
Mistrz Patelni
Mistrz Patelni



Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja

PostWysłany: Śro 8:10, 28 Cze 2006 Powrót do góry

dokładnie, one są cholernie puste, jesz, jesz i masz wrażenie, że masz dziurę w brzuchu, bo ani trochę nie czujesz się najedzony.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Arcadio
Zły Admin
Zły Admin



Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 1252 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 8:39, 28 Cze 2006 Powrót do góry

Nie ma to jak pieczony boczek


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ogor
Hardcore Playa
Hardcore Playa



Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 8:44, 28 Cze 2006 Powrót do góry

e tam, kurczak po chińsku lepszy Razz


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Tori
Mistrz Patelni
Mistrz Patelni



Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja

PostWysłany: Śro 8:49, 28 Cze 2006 Powrót do góry

wystarczy sobie podsmażyć cycuszki kury i zmieszać z zestawem, który pewnie i tu proponowałem-ryż+ważywa+sos słodko kwasny. Na takim żarciu rosną pudziany!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ogor
Hardcore Playa
Hardcore Playa



Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 8:54, 28 Cze 2006 Powrót do góry

Ja robie inaczej Razz Filety z kurczaka kroję w krótkie paski, podsmażam, dodaję FIX Knura i trochę mrożonych ważyw chińskich, no a potem wpierdalam z ryżem, bez sosu słodko kwaśnego, jakoś go nie lubię


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Tori
Mistrz Patelni
Mistrz Patelni



Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja

PostWysłany: Śro 9:13, 28 Cze 2006 Powrót do góry

ja kocham :*


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
artem
Bywalec



Dołączył: 10 Cze 2006
Posty: 59 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Krk

PostWysłany: Śro 21:37, 12 Lip 2006 Powrót do góry

Tori napisał:
wystarczy sobie podsmażyć cycuszki kury i zmieszać z zestawem, który pewnie i tu proponowałem-ryż+ważywa+sos słodko kwasny. Na takim żarciu rosną pudziany!


jak masz cycki kury Razz to zrob GYROS Smile grecka fajna potrawa Smile
drobno siekasz w paski cycki kury i wrzucasz na patelnie
wazne zeby sie nie posklejaly w czasie smazenia
wczesniej dajesz minimalna ilosc oleju na patelnie....
wazne sa przyprawy Razz najlepiej kupic Przyprawy do Gyrosa...mozna dodac jeszcze papryki zmielonej Smile
musisz to zesmazyc zeby bylo lekko chrupiace Smile
potem sos Smile
moj patent Smile
Sos czosnkowy kamis
Paprini - ostry keczup


polędwiczki zapiekane w serze i sezamku Smile

male, rozbite poledwiczki
zolty ser ztarty
sezamek
i oczywiscie jajko Razz

poledwiczki moszycz w jajku, dajesz do sera a potem do sezamku tak zeby sie przykleilo wszystkie Smile
wrzucasz na patelnie Smile

mnnniam Smile

i troche majonezu Smile
mieszasz az zrobi sie rozowe Smile

i palce lizac Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Tori
Mistrz Patelni
Mistrz Patelni



Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja

PostWysłany: Śro 13:02, 19 Lip 2006 Powrót do góry

naleśniki po mojemu
Robimy nalesniki tak, jak opisywałem parę stron wcześniej, tylko najlepiej na największej patelni, jaką macie w domu. Wrzucamy na patelnię z podgrzanym olejem pokrojone w kostkę- cebulę, paprykę, czosnek, ananasy, salami i co tylko jest w lodówce. Zalewamy wymieszanymi w jakimś pojemniku 3 jajkami z pieprzem i solą. Czyli robimy zwykłą jajecznicę z całym tym ówcześnie uduszonym stuffem. Przekładamy do miski, zalewamy wg. własnego uznania majonezem, ketchupem i mieszamy jak sałatkę, takim zajebistym farszem wypełniamy nalesniki, składamy w koperty i po 3 takich kopertkach wypierdalamy na trening, na deskę, na basen, gdzie dusza zapragnie, bo żarcie daje full energii i jest w miarę zdrowe.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
kamaz
Pogromca Parkietów
Pogromca Parkietów



Dołączył: 05 Kwi 2006
Posty: 2301 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Skierniewice

PostWysłany: Śro 13:11, 19 Lip 2006 Powrót do góry

Tori, Ty idz na kucharza, a nie teksty tlumaczysz Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Tori
Mistrz Patelni
Mistrz Patelni



Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja

PostWysłany: Śro 13:17, 19 Lip 2006 Powrót do góry

ja to lubię se gotować, szczególnie, że wiem, że wszystko potem opierdolę Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ogor
Hardcore Playa
Hardcore Playa



Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 13:22, 19 Lip 2006 Powrót do góry

te ananasy mi tam nie pasują...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
kamaz
Pogromca Parkietów
Pogromca Parkietów



Dołączył: 05 Kwi 2006
Posty: 2301 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Skierniewice

PostWysłany: Śro 13:22, 19 Lip 2006 Powrót do góry

Ja se wczoraj strzelilem warzywa po meksykansku z ryzem i sosem. Pychota.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Tori
Mistrz Patelni
Mistrz Patelni



Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja

PostWysłany: Śro 13:24, 19 Lip 2006 Powrót do góry

ogór jak dasz jeszcze szynkę, to ananasy będą trafione, tylko akurat ananasy wystarczy na koniec sypnąć, zęby tylko trochę złapało je ciepło, nie uduszone są bardziej soczyste.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)